Topluluğumuz 2016 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Topluluğumuzun amaçları arasında; hayvanlar hakkındaki olumsuz önyargıların yerini gerçek bilgilerin almasını sağlamak, hayvanlarla insanların sağlıklı bir şekilde ve barış içinde yaşaması için kamuoyunda bilinç yaratmak, üniversite kampüslerindeki hayvanların sağlıklı ve kontrollü bir şekilde yaşaması için yerel yönetimler ve üniversite yönetimi ile iletişim kurmak ve yapılacak çalışmalara gönüllü desteği vermek, tabiatın zenginlik kaynağı olan hayvanları gören, duyan ve bilinçli bir şekilde yararlanan öğrenciler yetiştirmek yer almaktadır.

Kuruluş Yılı: 2016

Topluluk Başkanı: Berkay TÜRKALİ (2018-2019)

Ayşen ÖZEL (2017-2018)

Oğuz KABAKÇI (2016-2017)

Topluluk Danışmanı: Doç. Dr. Damla GÜRKAN KUNTALP (2017-2018)

Buca Özgür Hayvan Parkı'nın açılış törenini Sayın Buca Belediye     Her öğlen yemekhanelerimizden topladığımız artık yemekleri

Başkanımız Levent PİRİŞTİNA ve eşi Ahu PİRİŞTİNA ile birlikte         kampüs canlarımıza dağıtarak karınlarını doyuruyoruz.

gerçekleştirdik.

Açık büfe kahvaltımızla karınlarımızı doyururken                  Canlarımıza tüm sene boyunca yardımcı olan Belediye ve

canlarımız için gelir elde ettik.                                                Rektörlük çalışanlarına teşekkür etkinliğimiz.

Düzenlediğimiz barınak gezilerimizle barınaklarımızdaki      Düzenlediğimiz kermeslerimiz ile canlarımız için gelir

dostlarımızı da mutlu ediyoruz.                                              elde ediyoruz.