Topluluğumuz 2016 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Topluluk amaçları içerisinde; gastronomi ve mutfak sanatlarıyla ilgili öğrencileri biraraya toplamak ve bu kişiler arasında iletişim ve bilgi alışverişini etkili bir hale getirmek, gastronomi ve mutfak sanatları hakkında öğrencilerimizi ve toplumu bilinçlendirmek, yurtiçi ve yurtdışında yapılacak etkinliklere üniversitemizi temsilen katılmak, yarışmalar, seminerler ve tanıtım günleri düzenleyerek sosyal ve eğitici bir ortam oluşturmak, ilgili sosyal sorumluluk projeleri düzenlemek veya düzenlenen projelere katılmak yer almaktadır.

Kuruluş Yılı: 2016

Topluluk Başkanı:   Büşra NUR ATAK (2018-2019)      

                                 Ezgi Berfin UĞURLU (2016-2017)

Topluluk Danışmanı: Doç.Dr.Turgay BUCAK (2018-2019)

                                    Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK (2016-2017)

 

https://instagram.com/deugms?igshid=1t3djatchi4d0

 

 

 

 

 

 

Etkinlikler:

 

 

 

  • İftar ve Akşam Yemeği (22.05.2018)
  • Olivtech 2018 Zeytin ve Zeytin Yağı Teknoloji Fuar Gezisi (12.05.2018)
  • Hilton Kariyer Buluşması (18.05.2018)