2018 yılında faaliyetlerine başlayan topluluğumuzun amaçları arasında, akademik olarak öğrencilere destek olmak, araştırma geliştirmeye sevk edecek ortalar oluşturmak, maddi ve manevi tüm değerlerimizi diri tutmak ve gelecek nesillere aktarmak, sektör buluşmaları düzenleyerek öğrencilerin mesleki olarak bilgilerini arttırmak ve tecrübelerinden faydalanmak, sportif-kültürel-sosyal alanlarda öğrencilerin istek ve ihtiyacını gözönünde bulundurarak gerekli proje ve imkanları sağlamak yer almaktadır.

Topluluk Başkanı:    Mehmet Zahid BOZGEYİK (2019-2020)

Mehmet Zahid BOZGEYİK (2018-2019)

Topluluk Danışmanı: Öğr. Gör. Jale TAŞOĞLU (2018-2019)

İletişim Bilgileri:

Instagram: deufikirvehamle
Twitter : DeuFikirHamleEtkinlkler :

14 kasım 2018 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -Ömer Yiğitbaşı Konferans Salonu -Mülakat Teknikleri -Canlı mülakat -Uğur KARABOĞA 'nın katılımıyla.