Topluluğumuz 2012 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Topluluğumuzun amacı; öğrencilerin herhangi bir olaya duygusal önyargılarını ortadan kaldırarak, eleştirel olarak yaklaşmalarını sağlamak, öğrencilerin dış dünya gidişatını yönlendirmeye çalışan sistem ve organizasyonları daha iyi tanıyıp politikalarını ve neticelerini hesap edebilmelerini sağlamak, öğrencilerin sosyal ve kültürel donanımlarını güçlendirmek, bu bağlamda özellikle ulusal ve uluslararası öğrenci değişim programları, ulusal ve uluslararası projeler hakkında öğrencileri bilgilendirmek ve bu doğrultuda teşvik etmektir.

Kuruluş Tarihi: 2012

Başkan: Hasan YÜRÜK (2016-2017)

Ertuğrul ÖZKUL (2015-2016)

Danışman: Prof. Dr. İbrahim EMİROĞLU (2016-2017)