Dokuz Eylül Üniversitesi dans topluluğu olan “DeuDans”, Rektörlük bünyesinde kurularak faaliyetlerine başlamıştır. Kurulduğu tarihten bu yana DeuDans TDSF belgeli eğitmeni ile International Latin, Salsa ve Arjantin Tango branşlarında dans eğitimleri vermektedir. Genç bir topluluk olmasına rağmen 4 yıllık süre zarfında pekçok gösteri ve dans etkinliğine imzasını atan DeuDans, her sene yeni katılımlarla büyümekte ve faaliyet alanını genişletmektedir.
Kuruluş Tarihi: 2006
Başkan: Seval ÇETİN (2016-2017)
               Cansel KÜÇÜK (2014-2015)
               Tolga GÜLOĞLU 2013-2014
               Tolga GÜLOĞLU 2012-2013
               Mehmet DEMİRGİLLER

Danışman: Yrd. Doç. Dr. Abdül BALIKÇI (2016-2017)

• 2014 Mayıs ayında 4.Dans Festivali Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.
  • Topluluğumuz DEÜ Rektörlüğü Spor salonunda (Aynalı salon) çalışmalarına Cuma -Cumartesi ve Pazar günleri devam etmaktedir. Üye olmak için veya topluluğumuzu yakından görmek için hafta sonları çalışmalarımıza katılabilirsiniz.
  • Üniversiteler arası 1. Geleneksel Dans Festivali’ni düzenlemişlerdir.
  • İzmir Üniversiteleri arasında düzenlenmiş olan İzmir Üniversiteleri Platformu Şenliğinde “Gündoğdu Meydanı Dans Gösterileri” etkinliğine katılmışlardır.