Topluluğumuz 2014 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Topluluğumuzun amacı; LÖSEV'i tanıtmak ve neler yaptığını anlatmak, öğrenciler arasında sosyal sorumluluk bilincini aşılamak, sosyal sorumluluk projeleri, seminer, sempozyum, konferanslar düzenleyerek toplumda ve öğrenciler arasında duyarlılığı artırmak, gönüllü çalışmaya dayalı projelerde yer alarak lösemi hastası kardeşlerimize hayat vermektir.

Kuruluş Tarihi : 2014

Başkan: İlmiye CEZAYİRLİOĞLU (2016-2017)

Tayfun CANSIZ (2013-2014)

Tayfun CANSIZ  (2014-2015)

Gülşah SÜRMELİ (2015-2016)

DanışmanYrd. Doç. Dr. Dilek ESER

3 Kasım 2015 ‘Rektörlük Toplulukları Tanıtım Günü;

Özlediğimiz sokak oyunları etklinliği gerçekleştirilmiştir.

9 Kasım 2015 DEÜ LÖSEV Tanışma konferansı yapılmıştır.

29 Kasım 2015 2.Zümrüdü Anka projemiz başlamıştır. Projemizin tanıtımı için İİBF ağaçlı yolda, İşletme fakültesinde stand çalışmaları yapılmıştır.

5 Aralık 2015 Çağdaş görme engelliler derneğiyle sesinle renklendir hayatı isimli projemiz için ekip oluşturulmuştur.

10 Aralık 2015 Tarihinde Karşıyaka Toki ilkokulunun daveti üzerine çocuklara LÖSEV ve Lösemi hakkında bilgilendirme yapılmış ve çocuklarla renkli etkinlikler yapılmıştır.

17 Aralık 2015 Tarihinde Bizim Ev etüt eviyle ve gönüllülerimizin katılımıyla Univercity Park’ta Sinema etkinliği gerçekleştirilmiştir.

25 Aralık 2015 Tarihinde Bizim EV’deki çocuklarımızla yılbaşı partisi yapıldı. 26 Aralık 2015 tarihinde LÖSEV tarafından düzenlenmiş olan Yılbaşı partisine gidilmiştir. 2.Zümrüdü Anka projesi kapsamında toplanan oyuncakları çocuklara armağan edildi.

28 Aralık Salı günü 2.Zümrüdü Anka projesi kapsamında toplanan kıyafet bağışlarımızı Tepecik Hastanesi Çocuk onkoloji bölümü ve Dokuz Eylül Hastanesi Çocuk onkoloji bölümüne dağıtılmıştı.