Grafik tasarım ve sanat alanındaki gelişmeleri inceleyerek bu yöndeki bilgileri derlemek ve bu bilgilerin paylaşımını, üyelerine iletilmesini sağlamak, iş dünyası ile ortak faaliyetlerde bulunmak gibi çalışmalar yaparlar.

Kuruluş Tarihi: 2003
Topluluk Odası: Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Bölümü
Başkan:Şerifcan ONURSAL (2018-2019)
             Gökhan PAHLI (2015-2016)
             Alper Özgün YEŞİL (2012-2013)
             Ozan ONAY (2011-2012)
Danışman: Ahmet ÖZCAN (2018-2019)
                   Araş. Gör. M. Semih ŞİŞMAN (2015-2016)
                  Öğr. Gör. Emre DUYGU

• "Fuduka'ya Selam" başlıklı bir uluslararası afiş sergisi düzenlenmiştir.
  • Grafik Bölümü öğrencileri ile 13.İstanbul Grafik Günleri'ne gezi düzenlenmiştir.
  • Mimar Sinan Üniversitesi'nde öğrencilerin seminerlere ve atölye çalışmalarına katılması sağlanmış, ayrıca etkinlik kapsamındaki sergiler ve 11.Bineali de gezilmiştir.
  • Grafik öğrencilerinin katılımının sağlandığı bir başka etkinlik ise İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenmiş olan Kenna KAY seminerive Polonya Afişleri Sergisi'dir.