Topluluğumuz 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Topluluğumuzun amacı; Türkiye Cumhuriyeti'nin milli değerlerini kendi değerlerimizin önünde tutarak, milli değerlerimiz doğrultusunda çalışmalar yapmak, öğrencilerin hukuka olan ilgilerini artırmak, kendi kültürünü özümsemiş, toplumsal hayatta aktif, anayasa ve yasalara saygılı, Atatürk ilke ve değerlerine bağlı, bilinçli, araştıran, inceleyen, düşünen, üreten üniversite öğrencileriyle bir bütün oluşturmak, hukuku ilgilendiren konularda konferans, panel, sempozyum düzenleyerek öğrencilerin milli bilince sahip olmalarını sağlamak, eğitim çalışmaları yaparak üyelerin ve öğrencilerin Türk ve Dünya Hukukunda bilinçlenmelerini sağlamaktır.

Başkan: Mehmet Fatih AKKURT

Ahmet Furkan DEMİRTAŞ (2015-2016)

Yusuf ÇAMURCU (2012-2013)

Danışman: Dr.Öğr.Üyesi SERDAR NARİN (2018-2019)