Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrenci Topluluğu


 

Topluluğumuz 2016 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Topluluk amaçları içerisinde; gastronomi ve mutfak sanatlarıyla ilgili öğrencileri biraraya toplamak ve bu kişiler arasında iletişim ve bilgi alışverişini etkili bir hale getirmek, gastronomi ve mutfak sanatları hakkında öğrencilerimizi ve toplumu bilinçlendirmek, yurtiçi ve yurtdışında yapılacak etkinliklere üniversitemizi temsilen katılmak, yarışmalar, seminerler ve tanıtım günleri düzenleyerek sosyal ve eğitici bir ortam oluşturmak, ilgili sosyal sorumluluk projeleri düzenlemek veya düzenlenen projelere katılmak yer almaktadır.

Kuruluş Yılı: 2016

iletişim. deugms2016@hotmail.com

Topluluk Başkanı:   Büşra Nur ATAK (2020-2021)

                                  Büşra NUR ATAK (2018-2019)      

                                 Ezgi Berfin UĞURLU (2016-2017)

Topluluk Danışmanı: Doç.Dr.Turgay BUCAK (2020-2021)

                                    Doç.Dr.Turgay BUCAK (2018-2019)

                                    Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK (2016-2017)

 

https://instagram.com/deugms?igshid=1t3djatchi4d0

 

 

                                                

                               

 

 

           

 

Etkinlikler:

Gastronomi Bölümü Bilimsel Faaliyetleri

 

Gastronomi Bölümü Sosyal Faaliyetleri

Gastronomi Bölümü Sosyal Sorumluluk

Gastronomi Bölümü Mesleki Faaliyetleri

 

  •