Topluluğumuz 2016 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Topluluk amaçları içerisinde; gastronomi ve mutfak sanatlarıyla ilgili öğrencileri biraraya toplamak ve bu kişiler arasında iletişim ve bilgi alışverişini etkili bir hale getirmek, gastronomi ve mutfak sanatları hakkında öğrencilerimizi ve toplumu bilinçlendirmek, yurtiçi ve yurtdışında yapılacak etkinliklere üniversitemizi temsilen katılmak, yarışmalar, seminerler ve tanıtım günleri düzenleyerek sosyal ve eğitici bir ortam oluşturmak, ilgili sosyal sorumluluk projeleri düzenlemek veya düzenlenen projelere katılmak yer almaktadır.
Kuruluş Yılı: 2016
iletişim. deugms2016@hotmail.com
Topluluk Başkanı: Büşra Nur ATAK (2020-2021)
Büşra NUR ATAK (2018-2019)
Ezgi Berfin UĞURLU (2016-2017)
Topluluk Danışmanı: Doç.Dr.Turgay BUCAK (2020-2021)
Doç.Dr.Turgay BUCAK (2018-2019)
Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK (2016-2017)
https://instagram.com/deugms?igshid=1t3djatchi4d0
Etkinlikler:
Gastronomi Bölümü Bilimsel Faaliyetleri
Gastronomi Bölümü Sosyal Faaliyetleri
Gastronomi Bölümü Sosyal Sorumluluk
Gastronomi Bölümü Mesleki Faaliyetleri