ŞUBAT Ayı 2021 Etkinlik Takvimi

TARİH TOPLULUK ADI ETKİNLİK ADI KONUŞMACI
6.02.2021 EMSA Öğrenci Topluluğu “Deney Hayvanları, Transgenik Far Üretimi ve Klonlama” ( Zoom)  Prof. Dr. Haydar BAĞIŞ (Adıyaman Üniversitesi -Genetik Uzmanı)
6.02.2021 Bilimsel Araştırmalar Öğrenci Topluluğu “Multidisipliner Yaklaşım ile Alerji” ( Microsoft Teams) Dr. Emine Ebru AKSU (Sağlık Bakanlığı), Prof. Dr. Şebnem AKTAN (Dokuz Eylül Üniversitesi), Prof. Dr. Bülent Enis ŞEKEREL (Hacettepe Üniversitesi)
8.02.2021 Kültürel ve Doğal Mirası Koruma Öğrenci Topluluğu “Erasmus Nedir? Neden Erasmus Deneyimi Yaşamalıyız” (Microsoft Teams) Safiye Şeyma ŞAHAN (Buca Eğitim Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğrencisi)
9.02.2021 Sosyoloji Öğrenci Topluluğu Sosyolog Tanıtımı (İnstagram, Twitter) Sosyolog George SIMMEL tanıtımı.
12.02.2021 TURKMSIC (Tıp Öğrencileri Birliği)Topluluğu Bilimdeki Gelişmeler Nasıl Yeni Yaşama Anlayışını Bize Gösteriyor(Zoom) Prof.Dr.Türker KILIÇ        Bahçeşehir Üni. Tıp. Fakültesi Dekanı
16.02.2021 Sosyoloji Öğrenci Topluluğu Sosyolog Tanıtımı (İnstagram, Twitter) Sosyolog Eric FROMM tanıtımı.
19.02.2021 Deneysel Arkeoloji Öğrenci Topluluğu

Topluluk Tanıtım Toplantısı

(Yuotube)

20.02.2021 PDR Öğrenci Topluluğu  I.PDR TOPLULUĞU PDR ZİRVESİ

Dr. Aykut BORA, “Rorcshach Mürekkep Lekesi Testi”,

Psk .Dan. Esra KARABULUT, “Doğa Terapi”,

Uzm. Psk. Dan.Ece EKEN, “Romantik İlişkiler”,

Prof. Dr. Fatma Ebru İKİZ, “Koltuk Role-Play Etkinliği”,

20.02.2021 Yapı Topluluğu Yapıda 3 boyut: AR ve VR Teknolojileri (Youtube)

Kıvanç KIZILDEMİR (DEÜ Mezunu/CODEO Mühendislik), Tolgay HIÇKIRAN CODEO Mühendislik

21.02.2021 PDR Öğrenci Topluluğu  I.PDR TOPLULUĞU PDR ZİRVESİ

Psk. Dan. Mehmet TEBER, “Oyun Terapisi”

Doç. Dr. Orkide BAKALIM, “Psikodrama”

Uzm. Psk. Dan. Asena AKAN, “Müziğin İyileştirici Gücü”

Uzm. Psk. Dan. Adem YAZICI, “RAM Sohbetleri”

Prof. Dr. Aslı Uz BAŞ, “Koltuk Role-Play Etkinliği”

20.02.2021    Tıp Öğrencileri Topluluğu (TURKMSIC) Pandemi Odağında Dünya (Zoom)

Prof. Dr. Bülent KILIÇ (Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi)

Erasmus Öğrenici Topluluğu Eğitim  İrlanda (İnstagram)  Seda GÜNER (Eğitim İrlanda İzmir Bölge Müdürü)
20.02.2021   Tıp Öğrencileri Topluluğu (TURKMSIC)  Hayvan Hakları Söyleşisi (Zoom)  Dr. Öğr. Üyesi Nevcivan GÜLDAŞ (Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO/Haytap İzmir Temsilcisi)
21.02.2021  Fantezi Bilim Kurgu ve Zeka Oyunları Topluluğu  Tanıtım Toplantısı (Discord)
23.02.2021 Sosyoloji Öğrenci Topluluğu Sosyolog Tanıtımı (İnstagram, Twitter) Sosyolog Ziya GÖKALP tanıtımı.
24.02.2021 Tıp Öğrencileri Topluluğu (TURKMSIC) Yüz Anomalileri ve Yüz Eşitliği (Zoom) Emre ERDAL (Yüzümle Mutluyum Derneği Başkanı)
26.02.2021 Elektrik Elektronik Öğrenci Topluluğu IEEE Dijijtal Dünyada Finansal Teknolojiler (zoom) Gökhan GÖKÇAY (Akbank Dijital Bankacılık Böl.Bşk.)
27.02.2021 PDR Öğrenci Topluluğu I.PDR TOPLULUĞU PDR ZİRVESİ

Dr. Ahmet ERDEM, “Cinsel Terapi”,

Dr. Okan BİLGİN, “Çözüm Odaklı Psikolojik Danışma”

Prof. Dr. Özlem KARAIRMAK, “Travma ve Yas”,

27.02.2021  Yapı Topluluğu  Primavera P6 ile Proje yönetimi (zo0m) İlhan BOZDENİZ(Akım Mühendislik)
28.02.2021 PDR Öğrenci Topluluğu I.PDR TOPLULUĞU PDR ZİRVESİ

Uzm. Psk. Dan. Musa YILDIRIM, “ Öz Şefkat”

Psk. Dan. Fatih ARICA, “Psikososyal ve Psikolojik Travma”,

Dr. Öğr. Üyesi Serkan DENİZLİ, “Türkiye’de Psikolojik Danışmanlığın Meslekleşme Süreci ve Güncel Sorunlar” ,

Prof. Dr .Mehmet Engin DENİZ, “Riskli Gruplar İçin Yaşam Becerilerini Koruma”,

Dr. Yağmur SOYLU, “Koltuk Role-Play Etkinliği”

28.02.2021 PDR Öğrenci Topluluğu Online konser (Zoom)

Oğuz Berkay FİDAN (O Ses Türkiye 1.si)

*Etkinlik detayları için topluluklarımızın web sayfaları ve sosyal medya hesapları ile iletişime geçebilirsiniz.