DEU ULUSLARARASI VETERİNER ÖĞRENCİLERİ BİRLİĞİ TOPLULUĞU-DEU IVSA

Topluluğumuz DEÜ Veteriner Fakültesi öğrencilerini ulusal ve uluslararası alanda diğer veteriner fakülteleri öğrencileri, mesleğin değerli büyükleriyle bir araya getirerek öğrencilerin bilimsel, akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve dil gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Bu kapsam içerisinde öğrencilerimize daha aktif bir akademik hayat sunmak, onları daha yaratıcı ve araştırıcı niteliklere sahip bireyler olarak yetiştirebilmeyi amaçlamaktadır.

Hedeflerimiz doğrultusunda yurt içi ve yurt dışı değişim programlarıyla birlikte DEÜ Veteriner Fakültesi öğrencilerinin birlikteliğini ve akademik çalışmalara katılımını arttırmak, veteriner hekimliği camiasında düzenlenen kongreler, seminerlere katılarak ve düzenlenmesini sağlayarak çeşitli meslek uzmanlarıyla öğrencileri bir araya getirip mesleki gelişimlerini canlı tutmak, hayvan refahı ve sağlığının yanında tek sağlık alanına yönelik çalışmalara katkıda bulunmak, öğrencilerimizin yabancı dil eğitimi için kurslara ve programlara katılımını teşvik ederek dil gelişimlerinde katkı sağlamak, öğrencilerimizi bilimsel okur-yazarlığa teşvik etmek ve katkı sunmak, akademik hayat ile bağını güçlendirmek, öğrencilerimizin mesleki iletişim ve meslektaş bilincini geliştirmek ve veteriner hekimliğin vizyonunu geliştirmek diğer amaçlarımız arasındadır.

Kuruluş Tarihi: 2023

Danışman: Doç. Dr. Kadri KULUALP (2023-2024)

Başkan: Berkay ÖZDEMİR (2023-2024)

Topluluk Odası: Veteriner Fakültesi 4. Kat

İletişim: ivsaturkey.izmir@ivsamo.org / @ivsa_izmir

19.03.2024
Ödemiş Fotoğraf Sanatı Derneği üyeleriyle birlikte “Temel Fotoğrafçılık” adlı eğitimi .

09.03.2024
İzmir Özsakallı At Çiftliği’ne ziyarette bulunarak at hekimliğiyle ilgili bilgi alıp atlı safari turlarına katıldık.

06.03.2024
IVSA Türkiye’nin organize ettiği ve IVSA İzmir ekibi olarak üstlendiğimiz ”Abdominal Ultrasonografi” konulu vetinarımızı hocamız Doç. Dr. Pelin Fatoş POLAT DİNÇER ile gerçekleştirdik